Počela prva crowdinvesting kampanja – Bubaja d.o.o.

Dragi potrošači, partneri, fanovi, prijatelji!

Velika nam je čast da budemo prva srpska kompanija koja se odvažila da izađe na crowdinvesting platformu Ventu.rs. Našim upornim radom, stvorili smo Zdrawo slatko i doneli prvi put u srpske supermarkete sirove torte i kolače, a brend RO! postao je sinonim za ukusne kaše i hladno ceđene sokove. Na tom putu stekli smo poverenje potrošača u kvalitet, ukus i svežinu našeg asortimana.

U skladu sa svojim inovativnim karakterom, danas nastavljamo da koračamo pionirskim stazama! Ipak, ovaj put Vam ne nudimo nove ukusne kolače ili sveže sokove, već sjajnu priliku da putem crowdinvesting platforme Ventu.rs investirate u jednu uspešnu, porodičnu kompaniju sa velikim potencijalom.

Pozivamo Vas da pogledate našu crowdinvesting kampanju, razmotrite našu ponudu, investirate i učestvujete u našem uspehu!


Veljko Milićević

Autor članka

Veljko Milićević

Vesti


3 comments


  zoran vujcic

  Kako obezbeđujete sterilnost i mikrobiološku ispravnost do 6 dana anerobno zatvorenih sokova ako su proizvodi sirovi?

  zoran vujcic 9 novembra, 2020

   Ventu Tim

   Postovani,

   Hvala puno na postavljenom pitanju.
   Sva sirovina za proizvodnju sokova kao i gotovi proizvodi se cuvaju na temperaturi od 1-4 C.
   Sokovi se proizvode na presi za hladno cedjenje pa je zagrevanje tecnosti svedeno na minimum.
   Svi sokovi imaju odredjeni procenat limunovog soka sto mu dodatno usporava proces oksidacije.
   Svi proizvodi su testirani od strane “Centra za Ispitivanje Namirnica”, Beograd.

   Rok sokova i nekih kasa je 5 dana dok je rok za 2 kase do 6 dana (svi su oni RO! proizvodi) i ali smo radi da cujemo vase misljenje o tome kako na prirodan nacin produzimo rok trajanja na 6-8 dana a da se ne narusi mikrobioloska ispravnost i kvalitet samog proizvoda.

   Na platformi nismo mogli da izvrsimo ovako detaljnu podelu rokova i proizvoda pa smo postavili da svi RO! proizvodi imaju rok od 6 dana.

   U slucaju bilo kakvih pitanja u vezi sa procesima proizvodnje, rokova proizvoda, mozete nam pisati direktno na mejl veljkomilicevic@zdrawoslatko.rs

   Ventu Tim 13 novembra, 2020

  zoran vujcic

  Hvala. Znači nema naknadne pasterizacije. Srećno u daljem radu. Jedino što mi se ne sviđa unutar vaše reklame je pojam detox. To ne postoji i dezinformiše korisnike. Ja bih vas rado reklamirao kao pojam zdrave hrane svojim prijateljima na FB i u blogu, ali pojam detoksa je loš, dok je varijanta pristupa sirovim proizvodima i dalje pod rizikom mikrobiološke kontaminacije, naročito kada proširite (a očito hoćete) posao. Radnici koji nisu deo uskog tima nemaju isti stepen odgovornosti i posvećenosti kao osnivači.

  zoran vujcic 24 novembra, 2020